Kursevi i škole jezika u inostranstvu

Kursevi tokom cele godine. Rezervacije i informacije 0615544199 Ino agencija

Pravila putovanja

Ako ste se već odlučili za kurs, savetujemo vam da pročitate ovaj tekst namenjen pravilima putovanja i nekim osnovnim informacijama koje je neophodno znati pre prijave. Pa da počnemo:

  • Ino agencija je samo posrednik u prijavi, dok sva plaćanja idu direktno školi. Mi smo na raspolaganju oko rezervacija i dostave svih neophodnih informacija pre puta. Od nas možete preuzeti brošure škole i biže se raspitati.
  • To znači da mi ne organizujemo jezičke grupe, ali stojimo na raspolaganju za prijavu ako želite da se pridružite nekoj jezičkoj grupi koju organizuje škola. To se obično odnosi na Junior programe. U tom slučaju, lako prilikom rezevracije avio karte imate mogućnost rezervaciju pratnje za maloletno lice, a prilikom sletanja, ako je Junior program u pitanju, obavezan je dočak mentora.
  • 90% škola svoje kurseve nudi u toku cele godine, a početak je svakog ponedeljka! Kursevi se održavaju od ponedeljka do petka, dok su vikendi rezervisani za izlete i odmor. Dužinu kursa određujete sami. Minimalno trajanje kursa je 1 nedelja.
  • Kada ste već bookirali kurs i planirate putovanje, najbolje je da se pojavite u smeštaju u nedelju, dan pre kursa, dok je odjava u subotu, dan posle završenog kursa. Ukoliko poželite dodatnu noć, ona se posebno obračunava.
  • Sav materijal za učenje, ulazni testovi, završni sertifikati, aktivnosti predviđene nastavom su u 90% slučajeva uključene u cenu. Ako bude promena, navešćemo.
  • Ne opterećujte se nivoom znanja jezika koji posedujete, jer svakako radite ulazni test po dolasku u školu posle čega vam dodeljuju grupu za učenje.
  • Smeštaj je obično fokusiran na nekoliko opcija o kojima detaljnije pišemo u tekstovima. U većini slučajeva nudi se mogućnost apartmana, sobe, studentske rezidencije i smeštaja u porodici. Opcije poput hotela i privatnih apartmana potrebno je posebno navesti u prijavi, jer i sama škola proverava dostupnost kapaciteta u okolnim hotelima.
  • U zavisnosti od smeštaja, na raspolaganju će biti rezervacija obroka za period boravka. To ne važi za Junior programe koji pohađaju poseban tip kursa u koji je uključen smeštaj i sva 3 obroka dnevno.
  • U nekim slučajevima škola zadržava pravo zahtevanja depozita po dolasku na kurs.
  • Ne zaboravite da za Veliku Britaniju proces kreće ranije zbog zahteva za vizu, dok za ostale zemlje obično je dozvoljen bezvizni režim do 3 meseca. Za boravke preko 3 meseca stojimo na raspolaganju za pomoć oko vize.

 

 

 

 

%d bloggers like this: