Scuola di cucina

Otvorena je 1951. godine u okviru škole Scuola Radio Elettra. Nalazi se u gradu Sansepolcro, u Toskani, srcu Italije i centru njene kulinarske tradicije. Škola nudi stručne kurseve kulinarstva koje danas predstavlja jednu od najatraktivnijih profesija. Kursevi su izuzetno praktični i za kratko vreme pružaju sva neophodna znanja kako bi polaznici odmah počeli da se bave ovom profesijom.

toskana italija

Nastavni program nudi HACCP certifikat, kvalifikovane predavače koji imaju bogato iskustvo, intenzivnu nastavu i visok nivo stručnosti, kao i mogućnost prakse, što skupa omogućava polaznicima da steknu sve neophodne veštine kako bi se mogli baviti ovom profesijom.

Dolazak i smeštaj

U Sansepolcro možete stići avionom koji sleće na lokalni međunarodni aerodrom u Peruđi ili na aerodrom Fjumićino u Rimu, nakon čega možete vozom stići do odredišta. Smeštaj nije uključen u cenu, a obuhvata sobe ili stanove koje polaznici međusobno dele. Pored toga, smeštaj se može naći u blizini same škole, u obližnjim smeštajnim objektima ili u privatnim stanovima. Kontaktirajte nas za smeštaj. kurs za pica majstora

Programi

  • Chef

  • Pizza Chef & Baker

  • Pastry Chef

  • Ice Cream Maker

Trajanje programa i školarina

  • Chef: 2 meseca teorijske i praktične nastave i 2 meseca prakse: 11.000 eura.

  • Pizza Chef & Baker, Pastry Chef, Ice cream maker: 6.000 eura

škola kuvanja u italijiU cenu je uključena uniforma, teorijska i praktična nastava, nastavni materijal i sva oprema. Sve cene su po zvaničnim cenama škole.

Uslovi za upis:

  • Diploma srednje škole ili fakulteta

  • Odgovarajući nivo engleskog ili italijanskog jezika

 Letnji intenzivni kurs kuvanja u trajanju od 4 nedelje

Scuola di cucina svake godine organizuje letnji kurs u trajanju od 4 nedelje tokom kojeg se kombinuju nastava, praksa i zabava.

Program je podeljen na teorijski deo (12 časova) i praktičnu nastavu (45 časova)

Školarina

4 nedelje: 2.690 eura

Broj polaznika se kreće od najmanje 10 do najviše 12.

Cene i ponude smeštaja za 4 nedelje:

Jednokrevetna soba (pun pansion): 1.350 eura

Dvokrevetna soba (pun pansion): 1.200 eura

Sve cene su po zvaničnim cenama škole.

italijanska hrana.jpg

Opis smeštaja

Borgo Palace Hotel ima 4 zvezdice i specifičan stil koji savršeno odslikava kulturno, umetničko i istorijsko nasleđe podneblja. Buduči da se nalazi u blizini autoputa E45 i na manje od jednog kilometra od istorijskog centra grada, do gotela je lako doći i ima odličnu poziciju koja gostima omogućava prijatne šetnje ili izlete u obližnja mesta.

hotel italija.jpg

Na udaljenosti od oko 60 kilometara nalaze se mesta izuzetne lepote, od istorijske i umetničke važnosti. Unutrašnjost hotela je elegantno uređena i održavana. Hotel poseduje 75 soba podeljenih na standardne sobe i apartmane, konferencijske sale različitih veličina, banket sale i restoran Borghetto, koji predstavlja ponos hotela.


Kontaktirajte nas za informacije i rezervaciju kursa