Iskustva klijenata su mnogobrojna, ali oko ovoga se sigurno slažu kada su u pitanju škole:

 1. Iznenađujući napredak

  Učenje jezika u inostranstvu ima mnogo veći efekat nego kada ste na domaćem govornom području. Često za 2 nedelje možete da dostignete nivo jednak završenom tromesečnom kursu kod nas. Razlog za to je samo jedan – okruženje. Svakodnevni razgovor i van škole pozitivno će uticati na to da se oslobodite straha od razgovora i proširiće vaš vokabular.

 2. Odlično iskustvo

  Tokom boravka imaćete mnogo slobodnog vremena, što možete iskoristiti na turističke obilaske u zavisnosti od lokacije. Škole često organizuju i mini ekskurzije vikendom ukoliko je neka veća znamenitost u blizini, a često nude i dodatne kurseve iz drugih oblasti.

 3.  Mnogo novih ljudi

  U grupi ćete učiti sa ljudima iz celog sveta, raditi zajedno, vežbati, što će vam biti prilika da upoznate druge kulture i običaje i možda ostvarite prijateljstva za ceo život.

 4. Male grupe

  Metode učenja u svim školama su definisane po najboljim svetskim standardnima. Škole su pored svega najviše fokusirane na razgovor, za šta su potrebne manje grupe kako bi posvetili dovoljno pažnje svakom studentu i dali smernice za dalji progres.

 5. TOP destinacije

  Za vas smo izdvojili najbolje destinacije kako biste spojili lepo i korisno. Zamsilite samo da odete na odmor, a vratite se bogatiji za jedno novo iskustvo!
  Takođe, veliki broj škola je u najlepšim delovima grada što je uvek lako za pronalazak, a i lepo je biti u centru. 🙂