U prethodnim tekstovima pisali smo o studijama i potrebnoj dokumentaciji za apliciranje. Po iskustvu, sigurno najviše vremena tokom apliciranja za studije zauzima priprema jezika.

Koji nivo englskog jezika je potreban, da li je sertifikat neophodan, odakle početi, kome se obratiti, su samo neka od pitanja sa kojima se susrećemo na konsultacijama.

Zbog toga, Ino agencija vam predstavlja  novog partnera – Professional English školu jezika koja će vam pomoći da na najbolji način savladate gradivo, pređete sve jezičke barijere, i pripremite se za predstojeće školovanje.

Professional English je škola koja je pre svega fokusirana na specijalističke kurseve, za sve struke i potrebe, uključujući i ono što je našim klijentima najviše potrebno – pripreme za polaganje međunarodnih sertifikata za apliciranje na studije u inostranstvu.

Za sve buduće studente, škola je formirala specijalnu ponudu – 120 evra za 10 časova pripreme polaganja IELTS ili TOEFL ispita. 

Više o ponudi škole možete videti ovde ili dolaskom na kosnsultacije, prilikom čega ćete dobiti i vaučer sa popustom na usluge pomenute škole. Za sve informacije, pošaljite upit.

Krenite sa pripremama na vreme!